فیلمنامهنویس و کارگردان: آرون سورکین، تهیهکننده: استوارت ام بسر، تدوین: آلان بامبگارتن، مدیر فیلمبرداری: فیدون پامپامیشل، موسیقی: دنیل پمبرتون، بازیگران: یحیی عبدول- متین، ساشا بارون کوهن، دنیل فلاهرتی، جوزف گوردون- لویت، ژانر: دارم/ تاریخی/ تریلر، محصول 2020 آمریکا، 130 دقیقه، بودجه: 35 میلیون دلار، درآمد فروش: 107.423 میلیون دلار، پخش از نتفلیکس
خلاصه داستان: در اوت 1968 ابی هافمن، جری روبین، تام هایدن، رنی دیویس، دیوید دلینگر، لی وینر، جان فروینز و بابی سیل برای اعتراض در کنوانسیون ملی دموکراتها در شیکاگو آمادگیسازیها را انجام میدهند.
پنج ماه بعد، هر هشت نفر آنها دستگیر و به تلاش برای ایجاد شورش متهم میشوند. جان میچل، دادستان کل کشور، تام فوران و ریچارد شولتز را به عنوان دادستان منصوب میکند. وکیل همه متهمان به جز سیل ویلیام کانستلر و لئونارد وینگلاس هستند.
قاضی جولیوس هافمن تعصب زیادی در مورد پیگرد قانونی دارد. وكیل سیل، چارلز گاری، در دادگاه حاضر نمیشود و سیل علیرغم اصرار قاضی هافمن بر اینكه کانستلر وكالت هر هشت متهم را داشته باشد، از فرد همپتون كمك حقوقی میگیرد. ابی هافمن به طور علنی با دادگاه مخالف است. به دلیل تهدیدهای اعلامشده از طرف حزب پلنگ سیاه، قاضی هافمن شروع به حذف اعضای هیئت منصفهای كه مظنون به همدردی با متهمان هستند، میكند و متهمان و وكلای آنها را نیز چندین بار با اتهامات دادگاه تحقیر میكند.
تعداد زیادی پلیس مخفی برای شهادت در دادگاه حاضر میشوند. یک شب، هیدن متوجه میشود دو پلیس دیویس را تعقیب میکنند. او سعی میکند لاستیک ماشین پلیس را پنچر کند، اما گیر میافتد و دستگیر میشود. ابی و دیگران اعتراض خود را به ایستگاه پلیس محل نگهداری هیدن میرسانند، اما با دیدن محاصره پلیس برمیگردند. هنگام تلاش برای بازگشت به پارک، پلیس با صدور فرمان برای پراکنده کردن جمعیت، کنترل تپه را به دست میگیرد. شورش درمیگیرد و معترضان در تلاش برای تصرف تپه با پلیس درگیر میشوند. کانستلر ادعا میکند كه هيچيك از متهمان باعث برانگیخته شدن شورش نشدهاند.
چند روز بعد، متهمان میفهمند كه فرد همپتون در یك حمله پلیس كشته شده است. در دادگاه سیل به تلافی همچنان به صحبت در مورد حقوق اساسی خود میپردازد. قاضی هافمن او را به اتاق دیگری منتقل میکند. در آنجا سیل مورد ضرب و شتم قرار میگیرد و غلوزنجیرشده به دادگاه برمیگردد. دادستانی و هیئت دفاع با دستور قاضی مخالفت میکنند و قاضی هافمن با پیشنهاد شولتز مبنی بر سوءرسیدگی قضایی پرونده سیل موافقت میکند.
وكلا تصميم میگیرند رمزی کلارک، دادستان کل کشور، را که در جریان شورشها بوده، در جایگاه شهود قرار دهند. قاضی هافمن، علیرغم شهادت کلارک مبنی بر تحریک شورشها از سوی اداره پلیس شیکاگو، از شهادت دادن او مقابل هیئت منصفه امتناع میکند. دلینگر نیز با مشت زدن به ضابط، واکنش نشان میدهد و درنتیجه دستگیر میشود. در آن شب، ابی و هایدن بر سر اهداف خود در اعتراضات و دادگاه با یکدیگر درگیر میشوند، درحالیکه ابی میگوید: «ما پیروزی را متفاوت تعریف میکنیم، شما و من.»
كانستلر نوار هیدن را ارائه میدهد و هیدن را برای یك معاینه مقدماتی آماده میكند. در شب آشوب، دیویس سعی میکند پلیسها را که در تلاش برای دستگیری یک خردسال که در حال بالا رفتن از یک میله پرچم بودند را آرام کند. پس از اینکه پلیس با باتوم به سر دیویس میزند ، هیدن خشمگین فریاد میزند: «اگر قرار است خون جاری شود، بگذارید در سراسر شهر جاری شود!» سرانجام متهمان از سوی پلیس در گوشهای گیر میافتند و پلیسها نشان پلیس را از روی لباسهایشان برمیدارند و به آنها حمله میکنند. ابی استنباط میکند که هیدن کمی از واقعیت دور شده و ادعا میکند که عبارت اصلی با این جمله آغاز میشود: «اگر خون ما جاری شود...» هیدن از او میخواهد شهادت دهد.
ابی در شهادت خود تأکید میکند که هیدن مورد سوءبرداشت قرار گرفته است. در پایان دادگاه، علیرغم دستورالعملها و اعتراضهای قاضی هافمن، هیدن در بیانیه پایانی نام 4575 سربازی را كه از زمان آغاز دادگاه در جنگ ویتنام جان خود را از دست دادهاند، میخواند. این امر بسیاری را در دادگاه ترغیب به ایستادن و تشویق میکند.